بله؛ میتوانید با هوش مصنوعی لوگو هم بسازید! این تکنولوژی نهچندان جدید که اخیراً خیلی پیشرفته کرده و توجه را به خود جلب کرده است، تواناییهایش در حوزههای مختلف را به رخ میکشد و یکی از این حوزهها، طراحی و ساخت لوگو است.
خودتان میدانید که داشتن لوگوی حرفهای چقدر برای کسبوکارها اهمیت دارد و لازم نیست ما اینجا دوباره به این موضوع اشاره کنیم؛ پس اگر بههردلیلی نمیخواهید یا نمیتوانید سراغ خدمات یک طراح حرفهای بروید، پلتفرمهایی که در ادامه معرفی خواهیم کرد، کارتان را در ساخت لوگو با هوش مصنوعی خیلی خوب راه میاندازند.
نکتۀ مهم: هوش مصنوعی هنوز آنقدر پیشرفت نکرده که بهطور کامل جایگزین نیروی انسانی متخصص شود؛ یعنی اگر کسبوکار بزرگی دارید و میخواهید یک لوگوی بینقص برای آن بسازید، همچنان بهترین راه استفاده از توانمندیهای یک طراح کاربلد است.
با این اوصاف، میتوانیم بگوییم هوشهای مصنوعی لوگوساز برای کسبوکارهای کوچک یا نهایتاً متوسط کاربرد دارند.
برویم سراغ معرفی اولین پلتفرم.
۱. Copilot
همین چند وقت پیش بود که در مقالۀ “هوش مصنوعی Copilot؛ برگ برنده مایکروسافت در بازی پررقابت AI” مفصل و موشکافانه تمام جوانب این چتبات مجهز به هوش مصنوعی را بررسی کردیم.
در آن مقاله گفتیم که کوپایلت با کمک Designer، هوش مصنوعی تصویرساز مایکروسافت، میتواند تصاویر مد نظر کاربر را برای او بسازد؛ در کنار همۀ انواع تصاویر، این چتبات میتواند لوگو هم بسازد. فقط کافی است درخواست خود را با جزئیات و بهصورت متنی در اختیار آن قرار دهید و در پاسخ، ۴ لوگوی نسبتاً متفاوت را دریافت خواهید کرد.
هرکدام از لوگوها که بیشتر باب میلتان بودند را انتخاب کنید تا بزرگ شود و آن را دانلود کنید.
خصوصیت جذاب Copilot در این راستا، پاسخدهی در عرض چند ثانیه است؛ شاید در مقایسه با ابزارهای تخصصی ساخت لوگو با هوش مصنوعی چتبات مایکروسافت عملکرد خیلی چشمگیری نداشته باشد، اما خب بیانصافی است اگر آن را ناتوان و ضعیف بدانیم!
Designer که گفتیم پلتفرم هوش مصنوعی ساخت عکس مایکروسافت است، از موتور DALL-E استفاده میکند؛ همانطور که Copilot هم از GPT-4 بهره میبرد. دلیل هم این است که مایکروسافت یکی از اصلیترین سهامداران OpenAI (شرکت سازندۀ DALL-E و GPT) محسوب میشود.
برای دسترسی به Copilot از آدرس زیر استفاده کنید:
copilot.micrpsoft.com
۲. ChatGPT Plus
چتجیپیتی، دیگر چتبات پرسروصدایی که عامل چرخیدن نگاهها به سمت دنیای AI بود هم میتواند برایتان لوگو بسازد؛ البته که اگر دستبهجیب شوید و با پرداخت حداقل ماهی ۲۰ دلار، نسخۀ پرمیوم آن، یعنی ChatGPT Plus را تهیه کنید.
قبلاً در مقالۀ بررسی این چتبات با عنوان “چت جی پی تی چیست؟” به این موضوع اشاره کردهایم که نسخۀ رایگان با GPT-3.5 کار میکند و کاربران نسخۀ پولی به قدرت بسیار بیشتر GPT-4 دسترسی خواهند داشت. GPT-4 هم قدرتمندتر است و هم درخواست ساخت عکس توسط کاربر را هم قبول میکند؛ چون وقتی اشتراک ChatGPT Plus را میخرید، به آخرین نسخۀ DALL-E هم دسترسی خواهید داشت.
پس اینجا هم میتوانید از طریق نوشتن یک پرامپت درستوحسابی و پرجزئیات، دقیقاً به ChatGPT بفهمانید چه چیزی میخواهید. تازه از آنجایی که نسخۀ پرمیوم هوش مصنوعی ساخت OpenAI توانایی درک فرمتهای مختلف محتوایی را دارد، میتوانید با ارائۀ عکس به هوش مصنوعی کمک کنید خواستۀ شما را بهتر درک کند.
مثلاً میتوانید عکسی از لوگوی استارباکس بفرستید و با ارائۀ توضیحات متنی به ChatGPT بگویید لوگویی میخواهید با پالت رنگی مشابه که باید دارای فلان جزئیات باشد؛ از آنجایی که این لوگو قرار است برای یک کسبوکار فروش ابزارآلات مورد استفاده قرار بگیرد، بهتر است حتماً از دو نوع آچار در آن استفاده شود. (مثلاً)
نسخۀ پرمیوم چتجیپیتی هم سرعت بالایی دارد و همچنین، میتواند تصاویر قابل قبول و با کیفیتی تحویلتان دهد.
آدرس چتجیپیتی پلاس:
chat.openai.com
۳. Looka
دو موردی که تا اینجا معرفی کردیم، چتباتهایی بودند که در همۀ زمینهها کاربرد دارند و میتوانند لوگو هم بسازند؛ ولی از اینجا به بعد، سراغ بررسی پلتفرمهایی میرویم که مخصوص این کار، یعنی ساخت و طراحی لوگو هستند و از AI برای این منظور استفاده میکنند.
Looka یک مجموعۀ کامل است که هرآنچه برای برندسازی نیاز دارید را در اختیارتان قرار میدهد؛ از ابزار ساخت اسم کسبوکار گرفته تا هوش مصنوعی طراحی لوگو.
مهمترین ویژگی این ابزار، کاربرپسند بودنش است؛ البته که خروجی کار هم واقعاً حرفهای محسوب میشود و کیفیت خیلی بالایی دارد. به همین خاطر، هم دیزاینرها و هم افرادی که هیچ مهارتی در این زمینه ندارند، میتوانند سراغ Looka بروند و خیالشان راحت باشد که لوگویی بهدردبخور تحویل خواهند گرفت.
Looka براساس درخواستی که بهعنوان ورودی دریافت میکند، طیف متنوعی از لوگوها با ظواهر مختلف را به کاربر میدهد. بهطور مشخص، میتوانید بیشتر از ۱۵ طرح را در فایل لوگو داشته باشید که امکان استفاده از آنها در کانالهای مختلف وجود دارد. کیفیت فایلها بسیار بالا است و با فرمتهای SVG، PNG، ESP و PDF ارائه میشوند.
نکتۀ جذاب اینکه بعد از انتخاب طرح اولیه، میتوانید لوگو را با تغییر رنگها، فونتها، آیکونها و… کاستومایز کنید؛ ضمن اینکه قبل از گرفتن تصمیم نهایی، امکان دیدن لوگو در جاهای مختلف هم وجود دارد تا انتخابی حسابشدهتر داشته باشید.
استفادۀ رایگان از لوگوساز Looka ممکن است؛ منتهی با محدودیتهای زیاد! مثلاً اینکه خروجی نهایی واترمارک دارد؛ البته امکان حذف واترمارک هم با راهکارهای مختلف فراهم است، ولی خب حقیقتاً اخلاقی نیست.
اما اگر اکانت این پلتفرم را بخرید، به تمام امکانات و قابلیتهای آن دسترسی خواهید داشت و لوگویی که دریافت میکنید هم مشکلات مربوط به کپیرایت را نخواهد داشت.
خلاصه که تنوع طرحهای این AI برای ساخت لوگو، در کنار رابط گرافیکی کاربرپسند، Looka را به گزینهای ایدئال برای همۀ آنهایی که میخواهند ساخت و طراحی لوگو را به هوش مصنوعی بسپارند، بدل کرده است.
برای رفتن به صفحۀ لوگوساز هوش مصنوعی در سایت Looka، از آدرس زیر استفاده کنید:
https://looka.com/logo-maker
۴. Brandmark
کیفیت تحسینبرانگیز و لوگوهای فوق حرفهای، جزو مهمترین خصوصیات لوگوهای ساخت Brandmark هستند. این پلتفرم هم کاربرپسند است و به همین خاطر، آنهایی که کمترین تجربهای در دنیای طراحی دارند هم میتوانند از امکاناتش بهراحتی هرچه تمامتر بهره ببرند.
Brandmark مجموعهای از الگوریتمهای هوش مصنوعی را به کار میگیرد تا یک طیف متنوع از لوگوها را براساس ورودی دریافتی بسازد. طبیعتاً اطلاعات ورودی مثل نام کسبوکار، صنعتی که در آن فعالیت دارد و سبک ترجیحی کاربر، روی نتیجۀ نهایی ساختهشده توسط هوش مصنوعی، اثرگذاری جدی و مستقیم خواهد داشت.
اینجا هم امکان کاستومایز کردن و شخصیسازی لوگو وجود دارد؛ یعنی میتوانید خروجی را دستکاری کنید تا طرحی کاملاً منحصربهفرد و مطابق تمام خواستههایتان داشته باشد.
همانطور که چند خط بالاتر گفتیم، خروجی کار در قالب فایلهای وکتور بسیار با کیفیت ارائه میشود؛ یعنی خیالتان راحت باشد که لوگو کاملاً شارپ است و میتوانید ابعاد و اندازههای آن را برای شرایط گوناگون تغییر دهید.
تازه Brandmark در رابطه با چگونگی استفاده از نسخههای مختلف لوگو در کانالهای مختلف هم راهنماییهای ارزشمندی ارائه میکند تا بتوانید تأثیرگذاری حداکثری را شاهد باشید.
اگر میخواهید این ابزار را تست کنید، نیازی به پرداخت پول نیست! ولی درست همانجایی که فهمیدید چقدر Brandmark بهدردبخور و کارراهانداز است، باید دست به جیب شوید و اشتراک آن را بخرید؛ البته امکان پرداخت پول برای ساخت تنها یک لوگو هم وجود دارد.
راستی این را هم بگوییم که Brandmark مثل Looka کاربردهای خیلی بیشتری دارد و ساخت لوگو با هوش مصنوعی تنها یکی از امکانات آن است.
آدرس لوگوساز مجهز به هوش مصنوعی Brandmark را این زیر میبینید:
https://brandmark.io
۵. Logobean
اگر دنبال پلتفرمی هستید که با هوش مصنوعی و بهسادگی برایتان لوگو بسازد، Logobean انتخاب خیلی خوبی است. این پلتفرم کاملاً آنلاین، در پاسخ به درخواست کاربر، مجموعهای از لوگوها را میسازد؛ آن هم خیلی سریع.
بعد از وارد کردن نام کسبوکار، کمی اطلاعات بیشتر ارائه میکنید؛ مثل شعار برند و کمی توضیحات تکمیلی. ضمن اینکه سبک مد نظر و صنعت کسبوکار را هم انتخاب خواهید کرد.
سپس الگوریتمهای هوش مصنوعی این پلتفرم دستبهکار میشوند و در عرض چند ثانیه، لوگوهای مختلف برای کانالها و منظورهای گوناگون میسازند. Logobean مخصوصاً برای آنهایی که میخواهند برخی ایدهها را امتحان کنند خیلی مناسب است.
خروجیای که به کاربر تحویل داده میشود، کاملاً قابل کاستومایز شدن است و میتوانید همهچیز آن را تغییر دهید. در این قسمت، خواهید دید که لوگوی ساختهشده روی محصولات و کانالهای مختلف چه شکلوشمایلی دارد.
طرز استفادۀ بسیار آسان و البته رایگان بودن Logobean خصوصیاتی هستند که آن را به یکی از بهترین ابزارهای طراحی لوگو با هوش مصنوعی تبدیل کردهاند؛ بله! امکان استفاده از این ابزار بهصورت کاملاً رایگان وجود دارد و محدودیتهای کمی خواهید داشت. مثلاً فقط برای دریافت خروجی با بالاترین کیفیت ممکن و دسترسی به برخی قابلیتهای اضافی که شاید خیلی هم کارآمد نباشند، نیاز به خرید اکانت آن خواهید داشت.
تنها انتقادی که به این پلتفرم وارد است، به طراحی نهچندان جذاب سایت آن مربوط میشود. طبیعتاً کسی که وارد پلتفرمی میشود و میخواهد با استفاده از هوش مصنوعی لوگو بسازد، انتظار دارد ظاهر سایت مقصد هم مناسب باشد که در رابطه با سایت Logobean اینطور نیست!
این آدرس هوش مصنوعی لوگوساز Logobean است:
https://www.logobean.com
۶. DesignHill
همانطور که نام این پلتفرم نشان میدهد، با سایتی طرفیم که طیف گستردهای از خدمات مرتبط با دیزاین و طراحی را شامل میشود و یکی از آنها، امکان ساخت لوگوهای گوناگون با استفاده از AI است.
بعد از اینکه اطلاعات موردنیاز را به این هوش مصنوعی میدهید، بینهایت لوگو برایتان ساخته خواهد شد؛ اجازه دهید روی کلمۀ بینهایت تأکید داشته باشیم! هرچقدر روی دکمۀ Load More Logos کلیک کنید، کلی لوگوی جدید را خواهید دید که مطابق درخواست شما ساخته شدهاند.
رابط کاربری DesignHill هم ساده است و هرکسی از پس کار کردن با آن برمیآید؛ میخواهیم بگوییم برای ساخت لوگو با هوش مصنوعی این ابزار، لزوماً نباید طراحی حرفهای باشید. نام برند را وارد میکنید و بعد از ارائۀ اطلاعات تکمیلی و توضیحات بیشتر، لوگوهایی که برای برندتان ساخته میشوند را روی مانیتور دستگاه خود میبیینید.
در این پلتفرم هم بعد از تحویل گرفتن لوگو، میتوانید آن را بهشکلی که میخواهید کاستومایز و تغییرات مد نظرتان را روی آن اعمال کنید. حتی بعد از خرید فایل لوگو هم امکان شخصیسازی آن وجود دارد و با هیچ محدودیتی از این بابت مواجه نخواهید بود.
البته که امکان استفاده از هوش مصنوعی لوگوساز DesignHill بهصورت کاملاً رایگان وجود دارد؛ ولی خب خروجیهای دارای واترمارک خیلی بزرگی از این نام هستند که مسلماً توی ذوق میزنند. اگر فایل بدون واترمارک را میخواهید، باید برای دانلود هر لوگو ۲۰ دلار هزینه کنید.
برای ورود به صفحۀ لوگوساز این سایت، از آدرس زیر استفاده کنید:
https://www.designhill.com/tools/logo-maker
۷. Logoai
این سایت، بهجز ساخت لوگو با هوش مصنوعی، هیچ هدف دیگری را دنبال نمیکند؛ نام سایت هم نشاندهندۀ چنین مسئلهای است.
هم طراحهای کارکشته و هم آنهایی که هیچ تخصصی در این حوزه ندارند، میتوانند روی Logoai برای ساخت لوگوهای حرفهای و پرجزئیات استفاده کنند؛ رابط گرافیکی کاملاً کاربرپسند این پلتفرم کار استفادهکنندگان را راحتتر هم میکند.
این ابزار هم نسخۀ رایگان دارد و میتوانید با استفاده از آن، یک لوگوی ساده برای خود بسازید.
در صفحۀ اول، نام برند را همراهبا شعار آن (اختیاری) مینویسید. در صفحۀ بعدی، باید حوزۀ فعالیت برند را مشخص کنید و پس از آن، اگر تمایل داشته باشید، میتوانید پالت رنگیای که قرار است برای ساخت لوگو مورد استفاده قرار بگیرد را هم معلوم کنید. آخرین مرحله از کار با این ابزار ساده و سرراست، به انتخاب فونت اختصاص دارد و کلیک روی دکمۀ آبیرنگ Generate، کار را تمام میکند. بعد از کمی انتظار، لوگو ساخته خواهد شد و میتوانید آن را ببینید.
انصافاً در این پلتفرم هم تعداد لوگوهایی که به کاربر تحویل داده میشوند تمامی ندارند و هرچقدر صفحه را به پایین اسکرول کنید، لوگوهای جدیدتری را خواهید دید.
روی هرکدام از لوگوها که بیشتر نظرتان را جلب کرد کلیک کنید تا بزرگ شود و امکان ویرایش آن به وجود بیاید. امکانات ویرایش هم بسیار هستند و این بخش هم الحق کاربرپسند است.
منتهی که با نسخۀ رایگان، امکان دانلود با کیفیتترین نسخهها از لوگو وجود ندارد و برای این منظور، باید دستبهجیب شوید و نسخۀ پرمیوم را بخرید. لازم به ذکر است که با خرید نسخۀ پرمیوم، امکانات بیشتری برای ویرایش و کارهای اینچنینی در اختیارتان قرار خواهند گرفت.
در کل که Logoai واقعاً یکی از بهترین ابزارهای ساخت لوگو با هوش مصنوعی در بین تمام پلتفرمهای موجود به حساب میآید.
صفحۀ ساخت لوگو در Logoai با آدرس URL زیر قابل دسترسی است:
https://www.logoai.com/logo-maker
۸. Logomaster
Logomaster هم یک پلتفرم کاملاً رایگان است که امکان طراحی لوگو با هوش مصنوعی، آن هم در در عرض چند دقیقه را فراهم میآورد. وقتی سراغ ساخت لوگو با این ابزار میروید، کلی طرح مختلف برای دیزاین را پیش روی خود میبینید که دستتان در انتخاب بین آنها کاملاً باز است.
بعد از ورود به صفحۀ اصلی این سایت، میبینید که بخشهای مختلفی جهت ساخت لوگو برای مصارف گوناگون تعریف شدهاند. مثل:
- ساخت لوگو برای برند شخصی؛
- ساخت لوگو برای انواع خدمات؛
- ساخت لوگو برای استارتاپها و کسبوکارهای کوچک؛
- ساخت لوگو برای بیزنسهای کلهگنده؛
- ساخت لوگوهای شرکتی.
طرز استفاده از این پلتفرم بسیار آسان است و نتایج جذاب و خیرهکنندهای را هم ارائه میکند. صنعت حوزۀ فعالیت خود را مشخص میکنید و بعد از آن، یک لوگوی قبلاً طراحیشده را برای الهام گرفتن هوش مصنوعی برمیگزینید؛ یعنی به AI میگویید میخواهید لوگویی که برایتان میسازد، شبیه طرح انتخابشده باشد.
اینجا هم نسخۀ رایگانی وجود دارد که تمام نیازهایتان را تا مرحلهای مشخص رفعورجوع میکند. بهطور مشخص، میتوانید بعد از ارائۀ اطلاعات خواستهشده، چندین لوگو را بهعنوان خروجی از هوش مصنوعی این پلتفرم تحویل بگیرید؛ حتی بعد از آن، امکان کاستومایز کردن و شخصیسازی لوگو با امکانات زیاد هم در اختیارتان خواهد بود.
ولی وقتی بخواهید نسخۀ نهایی را دانلود کنید، به اشتراک این پلتفرم نیاز خواهید داشت و اینجا جایی است که باید سر کیسه را شل کنید.
عدد پرداختی برای تهیۀ اشتراک این پلتفرم، در نگاه اول، بیشتر از هزینۀ دیگر پلتفرمهایی است که بالاتر به آنها پرداختیم. درحالیکه بیشتر موارد قبلی حوالی ۲۰ دلار هزینه روی دستتان میگذاشتند، ارزانترین پلن Logomaster 39 دلار آمریکا قیمت دارد؛ منتهی یک نکتۀ مهم وجود دارد و آن هم اینکه این ۳۹ دلار را فقط یکبار پرداخت میکنید و برای همیشه به تمام امکانات پلتفرم دسترسی خواهید داشت!
در Logomaster هم میتوانید ببینید لوگوی ساختهشده روی محصولات و کانالهای مختلف چه نمایی دارد و به این ترتیب، تصمیم حسابشدهتری بگیرید.
اجازه دهید بار دیگر به این نکته اشاره کنیم که برای کاستومایز کردن نتایج کار هوش مصنوعی کلی ابزار پیش رویتان قرار دارند و به معنای واقعی کلمه، در این زمینه احساس کمبود نخواهید کرد. این یکی از اصلیترین و مهمترین میزیتهای Logomaster محسوب میشود.
آدرس صفحۀ این سایت را در ادامه میبینید:
https://logomaster.ai
۹. Turbologo
مطابق معمول همۀ پلتفرمهای ساخت لوگو با هوش مصنوعی، Turbologo هم رابط گرافیکی کاملاً کاربرپسندی دارد و استفاده از آن برای هرکسی با هر سطح مهارتی بهراحتی هرچه تمامتر خواهد بود.
به ادعای خود سایت، بیشتر از ۵۰۰ هزار کمپانی در سراسر دنیا از خدمات این پلتفرم استفاده میکنند که اگر حقیقت داشته باشد، عددی قابل توجهی است. البته باید به این نکته هم اشاره کنیم که علاوهبر ساخت لوگو با هوش مصنوعی، دیگر خدمات مرتبط با برندینگ هم در این سایت ارائه میشوند.
خروجی نهایی Turbologo هم نسبتاً قابل قبول است و برای مصارف کلی که نیازی نیست لوگو لزوماً حرفهای و پرجزئیات باشد، کار مخاطب را راه میاندازد.
وجود تمپلیتهای آماده و متنوع، به کاربر و هوش مصنوعی کمک میکند به یک درک مشترک برسند و نتیجه را به آنچه در ذهن کاربر است، نزدیکتر میکنند. امکانات کاستومایز کردن هم وجود دارند که البته بهاندازۀ امکانات موارد قبلی و بهخصوص Logomaster کامل نیستند.
ویژگی جالب Turbologo این است که هنگام بهینهسازی لوگو هم هوش مصنوعی به کمکتان میآید و با ارائۀ برخی پیشنهادها، تلاش میکند در نهایت نتیجۀ بهتری به دست بیاید؛ همچنین، اینجا هم میتوانید پیشنمایش لوگوی انتخابی روی محصولات و در کانالهای مختلف را ببینید.
ساخت و ویرایش لوگو با هوش مصنوعی این پلتفرم رایگان است؛ منتهی که اگر میخواهید فایل را با نهایت کیفیت دانلود کنید، باید اشتراک پرمیوم آن را بخرید؛ با انجام این کار، به امکانات و قابلیتهای بیشتری هم دسترسی خواهید داشت.
این آدرس صفحۀ ساخت لوگوی سایت Turbologo است:
https://turbologo.com/logo-maker
۱۰. Logopony
آخرین مورد از لیست ما Logopony نام دارد؛ پلتفرمی که انواعواقسام طرحها را بسته به خواستۀ شما و برای کانالهای مختلف میسازد و طراحی لوگو با هوش مصنوعی، تنها یکی از امکانات آن است.
سرعت این هوش مصنوعی هم بهمیزان چشمگیری بالا است و به قول خود سایت، توانایی ساخت لوگوهایی را دارد که با گذر زمان، از مد نمیافتند و همیشه شیک و حرفهای به نظر میرسند.
تنوع بالای تمپلیتها و البته رابط گرافیکی کاربرپسند، جزو مزایایی هستند که توجهها را به Logopony جلب میکنند. آنقدر استفاده از این پلتفرم آسان است که حتی افراد بدون تجربه هم میتوانند بهراحتی کار خود را در آن پیش ببرند.
در همان صفحۀ اصلی، فیلدی را خواهید دید که با نوشتن نام برند در آن و کلیک روی دکمۀ GENERATE LOGOS که زیرش قرار گرفته است، اولین قدم در ساخت لوگو با هوش مصنوعی را برخواهید داشت.
در مرحلۀ بعدی، چندین لوگو را روی نمایشگر خود خواهید دید که باید آنهایی که بیشتر باب میلتان هستند را انتخاب کنید. بعد روی CONTINUE کلیک خواهید کرد و در صفحۀ جدید، از بین میلیونها آیکون موجود، تا ۵ مورد که را ترجیح میدهید در لوگوی خود ببینید، انتخاب میکنید. باز هم کلیک روی دکمۀ CONTINUE شما را به مرحلۀ بعدی خواهد برد؛ جایی که باید ترکیب رنگی مد نظر خود برای لوگو را برگزینید.
در صفحۀ آخر، اگر دوست داشته باشید، میتوانید شعار برند خود را اضافه کنید (اختیاری) و در نهایت، بعد از کلیک روی دکمۀ CREATE MY LOGO، چندین طرح را در عرض چند ثانیه خواهید دید. اگر آنچه میخواهید در بین لوگوهای اولیه وجود نداشت، روی CREATE MORE کلیک کنید تا Logopony لوگوهای بیشتری بسازد.
این پتلفرم هم امکان ویرایش و کاستومایز کردن خروجی انتخابی را با ارائۀ امکانات نسبتاً کامل فراهم میکند. پس از آن، بعد از اینکه لوگو دقیقاً همانی شد که میخواستید، میتوایند فایل وکتور آن را با کیفیت بسیار بالا دانلود کنید؛ البته بهشرطی که قبلاً نسخۀ پرمیوم را خریده باشید.
میتوانید بهصورت کاملاً رایگان با این پلتفرم کار کنید و لوگوی مد نظر خود را بسازید؛ اما خب خرید اشتراک آن (۲۰ دلار برای استفادۀ مادامالعمر)، امکانات خیلی بیشتری در اختیارتان قرار میدهد و میتوانید لوگوی خود را بدون واترمارک و با کیفیت خیلی بالا دانلود کنید.
آدرس این پلتفرم را در خط بعدی میبینید:
https://www.logopony.com
اینها ۱۰ مورد از هوشهای مصنوعی لوگوساز بودند که قول داده بودیم آنها را معرفی کنیم؛ علاوهبر اینها، اغلب AIهایی که توانایی ساخت عکس دارند هم میتوانند برای این منظور به کار گرفته شوند.
ساخت لوگو با هوش مصنوعیِ تصویرساز
چند وقت پیش، در مقالهای که عنوانش “ساخت عکس با هوش مصنوعی” بود، ۱۰ پلتفرم AI که توانایی ساخت عکس دارند را برررسی کردیم.
بیشتر گزینههای آن مقاله، توانایی ساخت لوگو را هم دارند؛ مثلاً Midjourney با گرفتن پرامپت درست، شفاف و پرجزئیات، در این زمینه عالی عمل میکند.
منتهی مواردی که در این مقاله به آنها پرداختیم (بهجز دو مورد اول)، همگی پلتفرمهای تخصصیای هستند که برای ساخت انواع لوگو تمرین داده شدهاند و به همین خاطر، معمولاً نتایج بهتری را هم ارائه میکنند.
البته همانطور که دیدید، بیشتر آنها با استراتژی مشابهی برای فروش اشتراک خود پیش میروند؛ به این صورت که اجازه میدهند هرکاری میخواهید انجام بدهید و لوگوی مد نظر خود را بسازید؛ بعد که خواستید آن را دانلود کنید، متوجه ضرورت خرید اشتراک خواهید شد.
با اینکه ما ایرانیها به دلایل مختلفی برای پرداختهای بینالمللی با مشکل مواجهیم، همچنان هزاران راه پیش رویمان است که با پرداخت هزینه، نسخۀ پرمیوم هرکدام از این هوشهای مصنوعی لوگوساز را بخریم؛ پس اگر فکر میکنید واقعاً به یکی از آنها نیاز دارید، نگران چگونگی پرداخت نباشید که کار نشد ندارد!
راجعبه همهچیز صحبت کردیم و حالا وقت جمعبندی مقاله است.
ساخت لوگو با هوش مصنوعی؟ چرا که نه؟!
ما در این مقاله، ۱۰ هوش مصنوعی ساخت لوگو را معرفی کردیم؛ ولی راستش را بخواهید، با کمی گشتوگذار در اینترنت، میبینید که تعداد پلتفرمهای مخصوص این کار خیلی بیشتر از این حرفها است!
این تعداد زیاد، نشاندهندۀ پیشرفت هوش مصنوعی در این حوزۀ بهخصوص است؛ اگرچه همچنان کار طراحان گرافیکی که در ساخت لوگو تبحر دارند بسیار ارزشمندتر است؛ اما خب در برخی مواقع، مثل زمانهایی که میخواهید برای یک کسبوکار کوچک، یا حتی برند شخصی نهچندان شناختهشده لوگو بسازید، انواع پلتفرمهای مجهز به AI که مخصوص چنین کاربردی هستند، کارتان را راه میاندازند.
در آخرین پاراگراف، درخواستی از شما داریم:
اگر شما هم پلتفرمی برای طراحی لوگو با هوش مصنوعی را میشناسید که تجربۀ خوبی از کار کردن با آن دارید، ولی نام آن در این مقاله دیده نمیشود، حتماً در قسمت کامنتها آن را به ما معرفی کنید. ضمناً اگر احیاناً با هرکدام از این ۱۰ مورد قبلاً لوگو ساختهاید هم خوشحال میشویم تجربۀ خود را با ما به اشتراک بگذارید.