این روزها AI آنقدر پیشرفته شده که ساخت عکس کمترین چیزی است که از آن انتظار میرود! بعد از درخشش پلتفرمهایی مثل DALL-E و Midjourney ، حالا تعداد خیلی زیادی سایت ساخته شدهاند که پرامپت لازم را میگیرند و تصویر تحویل میدهند.
منتها که همۀ آنها مثل هم نیستند و تفاوتهایی بینشان دیده میشود. در این مقاله، میخواهیم ۱۰ مورد از بهترین سایتهای ساخت عکس با هوش مصنوعی را معرفی کنیم و همۀ جوانب هرکدام را زیر ذرهبین ببریم.
ضمنا در مقالهای دیگر به صورت مجزا ابزارهایی برای ادیت و ویرایش تصاویر به کمک هوش مصنوعی را معرفی کردهایم که پیشنهاد میکنیم سری به آن نیز بزنید، چرا که ابزارهای مکملی به شما معرفی کردهایم که شما را به یک ادیتور حرفهای تبدیل میکند!
اما برویم سراغ اصل مطلب…
10 پلتفرم و سایت ساخت عکس با هوش مصنوعی
همانطور که گفتیم، تفاوتهایی بین هرکدام از این پلتفرمها وجود دارد. از کیفیت خروجی گرفته تا رایگان و پولی بودن، سبک تصویری که ساخته میشود و….
برویم سراغ اولین مورد!
۱. DALL-E 3
این هوش مصنوعی یکی از محصولات OpenAI است؛ همان سازندۀ ChatGPT، هوش مصنوعی مشهوری که باعث ایجاد یک هایپ عجیبوغریب پیرامون این حوزه شد.
ورژن سوم DALL-E ادامهدهندۀ راه پدر خود، یعنی DALL-E 2 است. اولین هوش مصنوعی تصویرسازی که خروجی کارهایش به معنای واقعی کلمه حیرتانگیز بودند و کاربران را انگشتبهدهان میگذاشت؛ به همین خاطر، بسیاری معتقدند که ورژن سوم که خب طبیعتاً در مقایسه با ورژن دوم پیشرفتهای بسیاری داشته است، بهترین هوش مصنوعی ساخت عکس به حساب میآید. نه میتوانیم این ادعا را تأیید کنیم و نه آن را تکذیب خواهیم کرد. قضاوت را به عهدۀ خودتان میگذاریم.
همچنان امکان استفاده از DALL-E 2 از طریق اپلیکیشن تحت وب و APIهای آن وجود دارد؛ ولی برای دسترسی به موتور قدرتمندتر DALL-E 3، باید سراغ ChatGPT Premium یا Microsoft Bing’s AI Copilot بروید. راجعبه دومی در ادامه بیشتر صحبت خواهیم کرد.
پیشرفت ورژن سوم نسبتبه نسخۀ قبلی باورنکردنی است! هر پرامپتی که برای این پلتفرم بنویسید، تصاویری بسیار جذابتر و واقعیتر دریافت خواهید کرد. تا قبل از عرضۀ DALL-E 3، کمپانی نامدار OpenAI از رقبایی مثل Midjourney عقب افتاد بود! چون آن پلتفرمها پیشرفت داشتند و DALL-E 2 هنوز با تکنولوژی قدیمی پیش میرفت؛ اما ورژن سوم اوضاع را دگرگون کرد.
یکی از مهمترین مزیتهای بسیار بزرگ DALL-E 3 طرز کار بسیار آسان آن است. فقط کافی است به ChatGPT یا Bing بگویید چه میخواهید در زمانی کوتاه، ۲ تا ۴ تصویر ساختهشده با هوش مصنوعی را دریافت کنید. تصاویری که در برخی جزئیات تفاوت دارند.
DALL-E 3 از موتور توانمند GPT-4 استفاده میکند تا دستور نوشتهشده را درک کند. به همین خاطر، میتوانید انتظار بالایی از خروجی نهایی داشته باشید.
با اینکه خود OpenAI اجازۀ استفادۀ رایگان از این تصویرساز را نمیدهد، Microsoft بهکارگیری این ابزار بدون پرداخت هیچگونه هزینه را ممکن میکند. البته که استفاده از هوش مصنوعی Copilot کمی سختتر است و نمیتوان نتایج را با ارائۀ پرامپتهای تکمیلی اصلاح کرد؛ اما خب رایگان بودن هم خصوصیتی نیست که بتوان به این راحتیها از آن چشمپوشی کرد.
ولی اگر هزینه کرده و نسخۀ پرمیوم ChatGPT را تهیه کنید، میتوانید در هر ۳ ساعت تا ۴۰ درخواست ساخت تصویر ثبت کنید. تصاویر با کیفیت بالاتر که ساخت آنها هم راحتتر است. ضمناً، همانطور که گفتیم، امکان ویرایش تصاویر با ChatGPT هم وجود دارد.
ناگفته نماند که API هر دو ورژن DALL-E هم در اختیار دولوپرها قرار میگیرد تا آنها را در ابزارهای خود به کار بگیرند و انواع برنامههای مجهز به هوش مصنوعی را بسازند.
۲. Midjourney
بدون شک، Midjourney یکی از پلتفرمهای هوش مصنوعی تصویرساز با بهترین خروجیهای ممکن است. هر بار که به این ابزار پرامپت میدهید، کیفیت بسیار بالای نتایج شما را غافلگیر میکنند.
رنگها در تصاویر Midjourney زندهتر و قابل باورتر هستند. بهطور کلی، خروجیهای این پلتفرم از نظر بصری جذابیت خیلی بیشتری دارند و رضایت اکثریت قریببهاتفاق کاربران را جلب میکنند.
نتایجی که توسط این هوش مصنوعی ارائه میشوند، گاهی آنقدر واقعی به نظر میرسند که تشخیص ساختگی بودن آنها به امری غیرممکن بدل میشود؛ به قول برخیها، با Midjourney میتوان تصاویری را ساخت که شایستۀ دریافت جوایز هنری هستند. جالب است بدانید یکی از تصاویر ساختهشده با این ابزار واقعاً جایزه برد که در آن زمان خشم هنرمندان را برانگیخت!
برای استفاده از این AI باید اکانت دیکسورد داشته باشید و استفاده از آن به هیچ روش دیگری ممکن نیست. البته فعلاً اینطور است و گفته میشود نسخۀ نهایی این ابزار در قالب یک وباپلیکیشن عرضه خواهد شد.
مشکل دیگری وجود دارد و آن هم اینکه هر تصویری که میسازید، بهصورت پیشفرض در یک فضای عمومی ارائه میشود و دیگران هم میتوانند آن را ببینند. با اینکه چنین موضوعی برای هنرمندان خیلی مشکلساز نیست، ولی شاید باعث شود فعلاً این ابزار خیلی برای مصارف کسبوکارها، آنهایی که میخواهند تصاویر محرمانه بسازند، مناسب نباشد!
در مقایسه با DALL-E، کار کردن با Midjourney کمی سختتر است؛ ولی نه آنقدر سخت که نتوانید از پس آن بربیایید. هر مشکلی هم داشته باشید میتوانید با خواندن داکیومنت help این ابزار برطرفش کنید؛ ولی مطمئن باشید وقتی به همۀ جوانب این هوش مصنوعی ساخت عکس مسلط شوید، به تصاویری دست پیدا خواهید کرد که برق از سرتان میپرانند!
در روزهای اولیۀ عرضۀ میدجرنی، امکان ساخت ۲۰ تصویر بهصورت رایگان وجود داشت؛ ولی حالا پلن رایگان کلاً ملغی شده است و اگر میخواهید از توانایی این هوش مصنوعی برای تصویرسازی بهره ببرید، باید دستبهجیب شوید و حداقل ۱۰ دلار در ماه بپردازید. ۱۰ دلاری که اجازه میدهد ۲۰۰ تصویر بسازید.
۳. Image Creator (Copilot)
وقتی داشتیم اولین مورد این لیست، یعنی DALL-E 3 را معرفی میکردیم، گفتیم که امکان استفاده از توانایی آن بهصورت رایگان وجود دارد و میتوانید برای این منظور از مایکروسافت کمک بگیرید.
Image Creator که قبلاً Bing Image Creator نام داشت، از موتور قدرتمند DAL-E 3 استفاده میکند؛ بنابراین، میتوانید انتظار خروجیهای با کیفیت ورژن سوم DALL-E را داشته باشید، آن هم بدون اینکه لازم باشد هیچ هزینهای پرداخت کنید!
فقط کافی است وارد سایت این ابزار شوید با استفاده از یک اکانت مایکروسافت به آن لاگین کنید. نکتۀ جالب و جذاب دیگر اینکه از طریق چتبات مجهز به AI مایکروسافت، یعنی Copilot هم میتوانید از تواناییهای این پلتفرم نهایت بهره را ببرید. کافی است پرامپت تصویر مد نظر خود را بنویسید و خروجی قابل قبولی تحویل بگیرید.
پس هم یک سایت جداگانه را داریم و هم امکان استفادۀ غیرمستقیم بهکمک Copilot وجود دارد؛ یعنی وقتی دارید پرسشها و نیازهای خود را حین مکالمه با Copilot در میان میگذارید، میتوانید درخواست ساخت تصویر هم ثبت کنید. این موضوع باعث میشود دو نیاز اساسی در یک مکان واحد برطرف شوند.
نگاهی دوباره داشته باشیم به برجستهترین مزایای این ابزار:
- استفاده از موتور قدرتمند DALL-E 3
- ساخت سریع تصاویر
- دسترسی آسان و کاملاً رایگان
شاید تنها ایراد وارد به Image Creator این باشد که الزاماً باید یک اکانت مایکروسافت داشته باشید. اجباری که با توجه به رایگان بودن ابزار میتوان آن را نادیده گرفت.
۴. Imagen 2
وقتی هوش مصنوعی با سرعتی باورنکردنی رشد میکند و اغلب کمپانیهای بزرگ دنیای تکنولوژی وارد این حوزه میشوند، دیدن ردپای گوگل اصلاً اتفاق عجیبی نیست!
این کمپانی هم مانند رقبای خود مثل مایکروسافت، با تمام قوا وارد عمل شده و کلی ابزار مجهز به AI عرضه کرده است. احتمالاً معروفترین محصول مجهز به هوش مصنوعی گوگل Gemini (بارد سابق) باشد؛ اما علاوهبر آن، ابزارهای دیگری هم هستند که یکی از آنها وظیفۀ ساخت تصویر با هوش مصنوعی را بر عهده دارد. ابزاری که Imagen 2 نامیده میشود.
این مدل AI میتواند تصاویری با کیفیت بسیار بالا بسازد و حتی در پردازش آیتمهایی مثل دستها هم عالی عمل میکند. (اغلب پلتفرمهای هوش مصنوعی در به تصویر کشیدن بدون ایراد دستها با مشکل مواجه بودند و بعضاً هستند!)
درست مثل DALL-E که میتوانید حین مکالمه با ChatGPT و Copilot از آن کار بکشید، امکان استفاده از Imagen 2 هنگام چت با Gemini هم وجود دارد؛ یعنی میتوانید پرامپت خود را به این چتبات بدهید و تصویر ساختهشده با Imagen 2 را دریافت کنید.
این ابزار بسته به پرامپتی که میگیرد، ۴ تصویر میسازد و میتوانید با توجه به ترجیحات خودتان، گزینهای را انتخاب کنید که بیشتر از بقیه به خواستۀ شما نزدیک است.
پس هوش مصنوعی تصویرساز مورد بحث در این قسمت، طرز استفادۀ بسیار آسانی دارد و تصاویر بسیار با کیفیتی هم ارائه میکند؛ ضمن اینکه برای هر دستور هم ۴ تصویر دریافت خواهید کرد.
برای استفاده از Imagen 2 به یک اکانت گوگل یا همان جیمیل احتیاج دارید که احتمالاً مشکلی به وجود نمیآورد؛ چون این روزها کمتر کسی پیدا میشود که جیمیل نداشته باشد! اگر هم چنین اکانتی ندارید، خیلی راحت میتوانید یکی بسازید و از قابلیتهای ابزارهایی مثل Gemini و Imagen 2 بهره ببرید.
یک مشکل در رابطه با این پلتفرم وجود دارد که کمی آزاردهنده است. آن هم اینکه با محدودیتهای خیلی زیادی مواجه است! البته که همۀ تصویرسازهای مجهز به AI طبق قوانین و پروتکلهایی خاص محدود شدهاند؛ اما این محدودیتها در Imagen 2 بیش از حد زیاد هستند.
۵. Dream Studio
ابزاری که در این بخش میخواهیم آن را معرفی کنیم امکان استفاده بهصورت رایگان را برای کاربران فراهم میکند و بدون شک، یکی از بهترین سایتهای هوش مصنوعی ساخت تصویر است.
Dream Studio نام اپلیکیشن تحت وب موتوری است با نام Stable Diffusion. موتوری که دستکمی از محصولات غولهای تکنولوژی مثل مایکروسافت و گوگل ندارد و مثل میدجرنی توانسته سری در میان سرهای تایتانها دربیاورد!
برخلاف تمام مواردی که تا اینجا معرفی کردیم، Dream Studio یک ابزار مجهز به هوش مصنوعی متنباز، یا به قول خارجیهای open source است. مثل همۀ ابزارها و نرمافزارهای متنباز، هرکس که توان فنی لازم را داشته باشد، میتواند تغییراتی را برای بهتر کردن کلیت وضع روی Dream Studio اعمال کند. تغییراتی که میتوانند با هدف بهتر کردن عملکرد برای منظوری بهخصوص انجام شوند. همین قابلیت، تواناییها و کاربردهای Stable Diffusion و Dream Studio را به میزان چشمگیری افزایش میدهند.
کلی تصویرساز مجهز به هوش مصنوعی هستند که از موتور Stable Diffusion استفاده میکنند و تصاویر هنری چشمنوازی ارائه میکنند؛ پس اگر برنامهنویس هستید و میخواهید ابزاری در این راستا بسازید، پیشنهاد میکنیم سراغ API این موتور ثابتشده بروید؛ ولی اجازه دهید ما اینجا توجهمان را روی Dream Studio متمرکز کنیم که سایت رسمی ساخت تصاویر با این هوش مصنوعی است.
توجه داشته باشید که سایت مذکور در حالت بتا است؛ یعنی هنوز نسخۀ نهایی آن عرضه نشده. با این حال، وقتی سراغ آن میروید و میخواهید تصویر بسازید، خواهید دید که با چه ابزار توانمندی طرف هستید.
یکی از جذابترین خصوصیات Dream Studio، امکانات کاستومایز و سفارشی کردن خیلی زیاد است. تقریباً همۀ جوانب تصویر را در کنترل خود دارید. از اندازۀ خروجی نهایی گرفته تا تعداد تصاویری که تمایل دارید در پاسخ پرامپت خود دریافت کنید.
با ثبتنام در این پلتفرم، ۲۵ کردیت رایگان در اختیارتان قرار میگیرد. کردیتهایی که برای ساخت تقریباً ۱۰۰ عکس با تنظیمات پیشفرض کفایت میکنند. بسته به تغییراتی که در تنظیمات اعمال میکنید، هزینۀ ساخت هر تصویر (برحسب کردیت) هم بالا میرود.
بعد از اتمام کردیتها که حکم جواز ساخت تصویر را دارند، میتوانید ۱۰ دلار بدهید و ۱۰۰۰ کردیت را در حساب خود داشته باشید.
بنابراین، Stable Diffusion و بهطور مشخص Dream Studio، بیشترین کنترل ممکن را همراه با امکانات بسیار برای سفارشیسازی تصاویری که قرار است بسازید، فراهم میکنند.
۶. Meta AI
متا یا همان فیسبوک سابق هم از قافله عقب نمانده است و ابزاری تحت عنوان Meta AI ساخته که میتواند با استفاده از AI تصویر بسازد.
این پلتفرم در مقایسه با ابزارهایی که تا اینجا بررسی کردیم نوپاتر است. آپریل ۲۰۲۴ بود که متا تصمیم گرفت چتبات مجهز به هوش مصنوعی خود را روی تمام پلتفرمهایش عرضه کند؛ چتباتی که حالا توانایی خلق تصاویر را هم دارد.
نکته: اگر روی اینستاگرام و دیگر پلتفرمهای متا به این چتبات دسترسی ندارید، کاملاً طبیعی است؛ چون Meta AI فعلاً در کشورهای محدودی قابل دسترسی است.
یک نکتۀ منفی که وجودش خیلی توی ذوق میزند، درج لوگوی Meta AI و واترمارک روی تمام تصاویری است که با این ابزار ساخته میشوند. متا صراحتاً استفادۀ تجاری از تصاویر را ممنوع نکرده است، اما خب وجود واترمارک نشان میدهد که شاید بهتر باشد با احتیاط عمل کنید تا مشکلی برایتان پیش نیاید.
علاوهبر شبکههای اجتماعی فیسبوک و اینستاگرام و پیامرسان واتسپ که هر ۳ محصول متا هستند، امکان استفاده از این هوش مصنوعی تصویرساز توسط سایت آن به آدرس meta.ai هم وجود دارد. روال کار هم ساده است، پرامپت مینویسید و بعد از تأیید، تصویر را دریافت میکنید. در اپلیکیشنها تنها یک تصویر ارائه میشود؛ ولی در سایت این ابزار ۴ تصویر در اختیارتان قرار میگیرند.
حقیقتاً نباید از Meta AI انتظار خروجیهای خیلی حیرتانگیز داشته باشید و ضعف آن در ساخت تصاویر مشهود است؛ ولی انصافاً این ابزار در ساخت GIF عملکرد خوبی دارد.
۷. Getty Images
احتمالاً نام سایت Getty Images به گوشتان خورده باشد. همان سایتی که با تهیۀ اشتراک آن میتوانید تصاویر بدون کپیرایت دانلود و از آنها برای مصارف تجاری استفاده کنید.
این سایت شناختهشده هم ترند روز را بهخوبی شناسایی کرده و حالا به AI مجهز است. اگر احیاناً تصویر مد نظر خود را در انبوه تصاویر موجود در این سایت پیدا نکردید، میتوانید بهراحتی پرامپتی مناسب بنویسید و در عرض چند ثانیه، تصویر ساختهشده با هوش مصنوعی را روی نمایشگر خود ببینید.
دسترسی به این ابزار از طریق سایت iStock ممکن میشود و راستش را بخواهید، کیفیت نتایج بسیار بالا است! طبیعتاً، همانطور که انتظار میرود، تصاویری که هوش مصنوعی Getty Images میسازد، شبیه تصاویر استوک هستند که حوزۀ فعالیت اصلی این سایت به حساب میآید. در حدی که بسیاریها حتی متوجه ساختگی بودن عکسها نمیشوند!
البته این را هم بگوییم که وقتی جزئیات پرامپت بیشتر میکنیم، هوش مصنوعی این پلتفرم با اندکی مشکل مواجه خواهد شد؛ احتمالاً بهخاطر حجم کمتر دادههایی که موتورش با آنها تمرین داده شده است. به همین خاطر، در نهایت نمیتوان آن را قویتر از رقبایی مثل Midjourney و DALL-E 3 دانست.
در کل که هوش مصنوعی Getty Images در مقایسه با مواردی که بالاتر مقایسه کردیم، انعطافپذیری کمتری از خود نشان میدهد؛ ولی در عوض، آن دسته از کسبوکارهایی که نگران مسائل حقوقی هستند و احتمال میدهند تصاویر ساختهشده با هوش مصنوعی برایشان دردسرساز شود، میتوانند سراغ این پلتفرم بروند و خیالشان راحت باشد که خطری تهدیدشان نمیکند.
استفادۀ رایگان از این تصویرساز مجهز به AI ممکن نیست و برای برخورداری از توانمندیهای آن باید ۱۴.۹۹ دلار برای ۱۰۰ تصویر بپردازید.
۸. Dream
اول از همه اینکه Dream را با Dream Studio که کمی بالاتر معرفی کردیم اشتباه نگیرید! دومی ابزاری است که سازندگان موتور توانمند Stable Diffusion ارائه کردهاند و اولی محصول یک کمپانی با نام Wombo.
یکی از ویژگیهای جذاب Dream این است که در قالب اپلیکیشن موبایلی برای دو سیستمعامل اصلی اندروید و IOS هم عرضه میشود. همین خصوصیت باعث شده طیف وسیعی از کاربران که فقط با موبایل سری به دنیای اینترنت میزنند هم راحتتر بتوانند از آن استفاده کنند.
البته که با یک اپلیکیشن معمولی طرف نیستیم! خوب است بدانید Dream در سال ۲۰۲۲ از Google Play جایزه گرفت و در اپاستور اپل هم ۴.۸ ستاره از ۱۴۸ هزار نظر به دست آورده است! شواهدی که نشان میدهند از یک ابزار تصویرساز مجهز به هوش مصنوعی خیلی قابل صحبت میکنیم.
استفاده از Dream هم بسیار ساده است. یک پرامپت معمولی در قالب ورودی میدهید و خیلی زود خروجی را در قالب یک تصویر ساختهشده با هوش مصنوعی دریافت میکنید.
میتوانید بدون پرداخت هزینه و بهصورت رایگان از این پلتفرم برای ساخت تصاویر بهره ببرید؛ ولی بهصورت محدود. اگر میخواهید به همۀ تواناییهای آن دسترسی پیدا کنید و تجربهای جذاب داشته باشید، باید ماهی ۱۰ دلار یا سالی ۹۰ دلار (تخفیف بهخاطر خرید پلن سالیانه) بپردازید.
۹. Craiyon
یک پلتفرم متنباز دیگر که در ابتدا DALL-E Mini نام داشت؛ ولی حقیقت این است که Craiyon هیچ ارتباطی با OpenAI و هوش مصنوعی تصویرساز آن، یعنی DALL-E ندارد!
این پلتفرم هرکاری که از دست DALL-E برمیآید را انجام میدهد؛ منتهی نه به آن دقت و ظرافت. خروجیها کیفیت آن هوش مصنوعی تصویرساز توانمند را ندارند و فرایند پردازش هم معمولاً بیشتر طول میکشد؛ گاهی ممکن است مجبور باشید تا 1 دقیقه برای دریافت پاسخ صبر کنید.
البته که رایگان بودن بیقیدوشرط، تمام این ایردات نهچندان بزرگ را میشوید و میبرد. این ابزار قابلیتی دارد با عنوان Negative Words. در این بخش میتوانید مشخص کنید نمیخواهید چه چیزهایی را در تصویر خروجی ببینید؛ قابلیتی که باعث بهتر شدن خروجی و نزدیکی آن به خواستۀ کاربر میشود.
طرز استفاده از Craiyon هم بسیار ساده است و میتوانید با نوشتن پرامپت، ۶ تصویر بهعنوان پاسخ دریافت کنید؛ بیشتر از خروجی همۀ پلتفرمهایی که تا اینجا معرفی کردیم.
۱۰. Canva
از وقتی اهمیت داشتن اکانت در اینستاگرام برای کسبوکارها اعیان شد، Canva هم به شهرت زیادی میان ایرانیان دست پیدا کرد. این پلتفرم که در اصل یک اپلیکیشین ساخت و ویرایش تصاویر برای کانالهای دیجیتالی گوناگون به حساب میآید، اخیراً از هوش مصنوعی خود رونمایی کرده است.
با اینکه اغلب قابلیتهای این ابزار با تهیۀ نسخۀ پولی آزاد میشوند، استفاده از AI آن بهصورت رایگان وجود دارد! البته که باید در Canva اکانت بسازید تا بتوانید از امکانات هوش مصنوعی ساخت عکس آن بهره ببرید.
روال کار هم مثل اکثر پلتفرمهای تصویرساز مجهز به AI است. پرامپت مینویسید و بعد از انتخاب سبک مد نظر (از انیمه گرفته تا تصاویر رئال)، ۴ خروجی را در عرض چند ثانیه خواهید دید. تصاویری که میتوانید از آنها در دیزاینی که میسازید استفاده کنید.
تصاویری که این هوش مصنوعی میسازند تا حد زیادی قابل قبول هستند؛ ولی وقتی در جزئیات دقیق شوید، عناصر غیرطبیعی آنها مشهود میشوند! بهطور مشخص، Canva در پردازش دستها ایرادات اساسی دارد؛ ولی در کل عکسها قابل استفاده هستند و اینطور نیست که فایدهای نداشته باشند.
بدون پرداخت پول، میتوانید تا ۵۰ تصویر با این هوش مصنوعی بسازید؛ بعد از آن، باید پلنهای پولی این اپلیکیشین را تهیه کنید.
ساخت تصاویر در انواع سبکها با هوش مصنوعی رویا نیست!
همانطور که دیدید، ابزارهایی بسیاری هستند که با استفاده از هوش مصنوعی برایتان عکس میسازند. در این مقاله، ۱۰ پلتفرم و سایت ساخت هوش مصنوعی با عکس را بررسی کردیم که باور داریم بهتر از باقی گزینههای موجود در سطح اینترنت هستند.
امیدواریم توانسته باشیم اطلاعاتی که دنبالش بودید را در این مقاله تقدیمتان کنیم. اگر جدا از این ۱۰ مورد با ابزارهای دیگری کار کردهاید و به نظرتان پلتفرم خاصی لیاقت حضور در لیست ما را دارد و جایش خالی است، حتماً برایمان کامنت بگذارید و این موضوع را به اطلاعمان برسانید. برای مطالعه سایر مقالههای قضیه به صفحه وبلاگ قضیه مراجعه کنید.
یک پاسخ
عکس با کیفیت عالی از زاویه کوه