این روزها زیاد به گوشمان میخورد که میگویند هوش مصنوعی بهصورت جدی، شغل نویسندگان را تهدید میکند! البته فقط کار نویسندهها در معرض خطر نیست و بسیاری از اصناف دیگر هم وضعیتی مشابه دارند.
مقالۀ “ساخت عکس با هوش مصنوعی” را که بخوانید، میفهمید عکاسها و طراحان گرافیک جزو اولین اشخاصی بودند که نفس داغ AI را روی گردن خود احساس کردند!
میدانیم که هوش مصنوعی در دنیای نوین به ابزاری قدرتمند در زمینههای مختلف تبدیل شده و یکی از کاربردهای مهمش کمک به نوشتن مقالههاست. ابزارهای هوش مصنوعی مقاله نویسی با تکنیکهای پیشرفتهی یادگیری ماشین و پردازش زبان به صورت طبیعی، فرآیند نوشتن را آسان و تسریع میکنند و به نویسندگان در مسیر ایدهپردازی و جمعآوری اطلاعات یاری میرسانند. همچنین AI میتواند به شکل خودکار پیشنهاداتی برای بهبود ساختار جملات، گرامر، و املای کلمات هم ارائه دهند و در جستجوی منابع مرتبط با موضوع مقاله کمک کنند. این ابزارها به ویژه برای دانشجوها، کارشناسهای تولیدمحتوای متنی و پژوهشگران مفیدند، زیرا فرصتی بیشتری برای تحلیل و تفکر به جای تمرکز بر جزئیات نوشتاری فراهم میکنند.
اما حالا اینکه واقعاً انواع مدلهای هوش مصنوعی میتوانند نویسندهها را از کار بیکار کنند یا نه، پرسشی است که در انتهای مقاله به آن پاسخ میدهیم؛ اما قبل از آن، میخواهیم کاربردیترین ابزارهایی که برای نوشتن انواع متنها و علیالخصوص مقالات کاربرد دارند را خدمتتان معرفی کنیم.
انواع هوش مصنوعی کاربردی برای نوشتن مقالات
از چند سال پیش که مدلهای هوش مصنوعی بیشتر شدند و توانایی آنها در حوزههای مختلف افزایش یافت، هرروزه تعداد پلتفرمهای مجهز به هوش مصنوعی هم بیشتر شدند.
برخی از این انواع AI عملکردی کلی دارند و میتوانند در طیف گستردهای از امور دست یاری به سمت انسانها دراز کنند؛ درحالیکه برخی دیگر، روی حوزهای بهخصوص متمرکز میشوند و سعی دارند بهترین خدمات ممکن را در آن رابطه ارائه دهند.
همانطور که وعده داده بودیم، در این قسمت، ۹ ابزار کاربردی و بهدردبخور را معرفی میکنیم که میتوانند در نوشتن مقالات مفید فایده باشند و گره از مشکلات بسیاری در این حوزه باز کنند.
۱. ChatGPT
این هوش مصنوعی (یا بهتر است بگوییم چتبات هوشمند) بود که نگاهها را به دنیای AI خیره کرد. هوش مصنوعی مقولۀ نوظهوری نیست و از دههها قبل با توانی کمتر، در صنایع مختلف مورد استفاده قرار میگرفت؛ اما OpenAI با عرضۀ ChatGPT نشان داد که پیشرفتهای خیرهکنندهای در این زمینه حاصل شده است و حالا AI از همیشه قدرتمندتر عمل میکند.
اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری راجعبه ChatGPT کسب کنید، پیشنهاد میکنیم مقالۀ “همه چیز درباره چت جی پی تی (ChatGPT)؛ دستیار هوشمند کسبوکارها” را بخوانید.
چتباتی که راجعبه آن صحبت میکنیم، علاوهبر نوشتن مقالات، تواناییهای بسیاری دارد و در دستۀ هوشهای مصنوعیای قرار میگیرد که از پس کارهای زیادی برمیآیند؛ پس علاوهبر اینکه میتوانید برای نوشتن صفر تا صد یک مقاله روی چتجیپیتی حساب باز کنید، امکان استفاده از آن برای جمعآوری اطلاعات و رفع ایردات نوشتاری و دستوری متنی که خودتان آماده کردهاید هم وجود دارد.
مدل زبانی قدرتمند GPT، مخصوصاً GPT-4 که با نسخۀ پرمیوم ChatGPT ارائه میشود، خیالتان را از بابت ساختار درست و تأثیرگذاری بالای متن راحت میکند.
خلاصه که برای نوشتن انواع متون، از مقالات و بلاگپستها گرفته تا کپشن شبکههای اجتماعی و کپی صفحات وبسایت، میتوانید سراغ این پلتفرم بروید.
نکتۀ مهم دیگر اینکه برخلاف اغلب ابزارهای تخصصی این حوزه، ChatGPT و دو رقیب اصلیاش، یعنی Gemini و Copilot که در بخشهای بعدی به آنها میپردازیم، توانایی نوشتن متن به فارسی را هم دارند؛ منتهی که خروجی کار به فارسی چندان مطلوب نیست و حتماً باید با دقت ویرایش شود.
۲. Gemini
Gemini که ابتدا Bard نام داشت، پاسخ گوگل به OpenAI بود و این غول دنیای تکنولوژی، با عرضۀ چتبات مذکور، جایگاهی مستحکم در دنیای هوشهای مصنوعی برای خود دستوپا کرد.
باید بدانید که نوشتن متن تنها یکی از قابلیتهای جمینی است و برای کلی کار دیگر، میتوانید روی کمکهای بهدردبخور آن حساب باز کنید.
مدل زبانی پشت این هوش مصنوعی هم قدرت خیلی بالایی دارد. تجربه ثابت کرده که Gemini در نوشتن متون فارسی اندکی بهتر از رقیب خود، یعنی ChatGPT و مدل زبانی آن، GPT عمل میکند.
این پلتفرم هم توانایی نوشتن انواع متون را دارد و علاوهبر آن، در تسکهای جانبی مثل تصحیح و ویرایش متن و ارائۀ اطلاعات لازم برای نوشتن یک بلاگپست (یا هر نوشتۀ دیگری) به کار میآید.
۳. Copilot
مایکروسافت بخش اعظمی از سهام OpenAI، سازندۀ ChatGPT را در اختیار دارد؛ این یعنی بیل گیتس و شرکتش، نقش پررنگی در پیشرفت حیرتانگیز هوشهای مصنوعی داشتند؛ ولی خب، مایکروسافت به سهام OpenAI اکتفا نکرد و تصمیم گرفت یک هوش مصنوعی با برند خودش عرضه کند.
Copilot هوش مصنوعی مایکروسافت است که از همان مدل زبانی GPT-4 بهره میبرد. میتوانیم بگوییم در مقایسه با دو چتبات قبلی، Copilot عملکرد ضعیفتری (در زمینۀ نوشتن انواع متون و بهخصوص نوشتههای فارسی) از خود نشان میدهد؛ اما این مطلقاً به معنای غیر قابل استفاده بودن خروجی نهایی نیست!
خوشبختانه، چندی پیش مقالهای مفصل راجعبه این هوش مصنوعی نوشتیم؛ پس اگر دوست دارید اطلاعات بیشتری از آن به دست بیاورید، مقالۀ “هوش مصنوعی Copilot؛ برگ برنده مایکروسافت در بازی پررقابت AI” را بخوانید.
اینها ۳ موردی بودند که گفتیم در همۀ زمینهها کاربرد دارند؛ علاوهبر این، ۳ پلتفرم مورد بحث تنها گزینههایی هستند که نیاز نوشتن متون به زبان فارسی را برطرف میکنند؛ موارد بعدی که گفتیم بهصورت تخصصی روی نوشتن مقالات و انواع متنهای دیگر تمرکز دارند، اغلب از زبان فارسی پشتیبانی نمیکنند!
و البته که امکان استفاده از هر ۳ چتبات هوشمند OpenAI، Google و Microsoft بهصورت رایگان (با برخی محدودیتها) وجود دارد؛ اما همۀ مواردی که از اینجا به بعد آنها را زیر ذرهبین میبریم، پولی هستند.
۴. Jasper AI
اینطور که به نظر میرسد، Jasper AI معروفترین پلتفرم هوش مصنوعی جهت نوشتن مقالات و انواع متنهای دیگر است.
این هوش مصنوعی از نسل سوم GPT که میدانیم مدل زبانی عظیم ساخت OpenAI است بهره میبرد؛ شاید فکر کنید با توجه به استفاده از نسخۀ قدیمی این مدل، Jasper AI نمیتواند عملکرد خیلی خوبی دشته باشد؛ اما تجربه چیز دیگری را نشان میدهد!
این هوش مصنوعی میتواند نوشتههای واقعاً حرفهای در زمینههای مختلف بنویسد؛ آن هم در لحن و سبک انتخابی کاربر.
به گفتۀ سازندگان این پلتفرم، آنها GPT-3 را برای هدف خود کاستومایز کردهاند و ۱۰ درصد اینترنت را به خورد آن دادهاند تا بتواند انواع سبکها و لحنهای نوشتاری را به بهترین شکل ممکن یاد بگیرد.
البته که در نهایت، یک ویراستار حرفهای باید دستی به سروگوش خروجی نهایی بکشد تا نتیجۀ مطلوبتری حاصل شود؛ اما خب متنی که توسط هوش مصنوعی مورد بحث ارائه میشود، قطعاً توجهتان را جلب میکند و در بدترین وضعیت، بهعنوان پیشنویس اولیه کارآمد است.
یکی از اصلیترین نقاط قوت این پلتفرم، رابط گرافیکی سادهای است که باعث میشود استفاده از آن برای هرکس با هر سطح اطلاعاتی خیلی راحت باشد. این را هم بگوییم که Jasper AI میتواند انواع متنها، از بلاگپستهای طولانی گرفته تا شعارهای تبلیغاتی که نهایتاً یک جمله باشند را بنویسد.
برای ۱۰ هزار کلمۀ نخستی که میخواهید بنویسید، میتوانید با پلن رایگان پیش بروید؛ اما بعد از آن، بسته به نیاز خود، باید سراغ یکی از پلنهای پولی بروید و هزینه کنید.
۵. Copy.ai
این پلتفرم مجهز به هوش مصنوعی که نامش نشان میدهد متخص نوشتن انواع متون است، شباهتهای زیادی با Jasper.ai دارد؛ منتهی برخلاف Jasper که گفتیم از موتور GPT-3 بهره میبرد، Copy.ai با مجموعهای از موتورهای هوش مصنوعی مثل GPT-3.5، Azure و Anthropic کار میکند.
طیف خدمات این پلتفرم هم بسیار گسترده است و میتوانید از آن جهت نوشتن انواع بلاگپستها، کپشنهای پستهای شبکههای اجتماعی، توضیحات محصول و…، بهره ببرید.
اصلیترین نقاط قوت Copy.ai رابط گرافیکی کاربرپسند و ارائۀ نهایت سرعت، همراه با کارآمدی حداکثری هستند. در رابطه با سرعت بالا، خوب است بدانید این پلتفرم میتواند در عرض تنها ۱ دقیقه، ۸ پست جامع برای لینکدین آماده کند که هرکدام از آنها، با فریمورکهای مختلفی نوشته شدهاند!
تیمهای مارکتینگ در شرکتهای بزرگ و کوچک سراسر دنیا، برای خودکارسازی فرایندهای مختلف مرتبط با بازاریابی محتوایی سراغ Copy.ai میروند و اکثر آنها از عملکرد این ابزار رضایت کامل دارند.
پلتفرم مورد بحث بیشتر از ۱۰۰ تمپلیت آماده دارد که برای نوشتن انواع متنها به کار میآیند. علاوهبر این تمپلیتها، Copy.ai یک حالت با عنوان Freestyle Writing دارد که اجازه میدهد انواع متنها را با ترجیحات خاص خود بنویسید؛ به بیان سادهتر، میتوانید مشخص کنید خروجی با چه لحن و سبکی در اختیارتان قرار بگیرد و بهنوعی، نتیجۀ نهایی را کاستومایز خواهید کرد.
همچنین بیشتر از ۲۵ زبان زندۀ دنیا در این ابزار پشتیبانی میشوند که خب متأسفانه فارسی در بین آنها دیده نمیشود.
البته لازم به ذکر است که در رابطه با محتواهای متنی طولانیتر (مثلاً بلاگپستها)، ابزارهای دیگر مثل Jasper که در بخش قبلی معرفی کردیم، عملکرد بهتری از Copy.ai دارند.
تا ۱۴ روز میتوانید از خدمات Copy.ai استفاده کنید تا ببینید آیا اصلاً این پلتفرم به کارتان میآید یا نه! بعد از این زمان، اگر پلتفرم مورد بحث را بهدردبخور دیدید، باید سر کیسه را شل کنید و یکی از پلنهای پولی آن را بخرید.
۶. Rytr
اگر محدودیت بودجه دارید، ولی میخواهید بهجای استفاده از هوشهای مصنوعی کلی مثل ۳ چتباتی که در ابتدای مقاله معرفی کردیم، سراغ ابزارهای مجهز به AI تخصصی در این حوزه بروید، Rytr انتخاب خیلی خوبی است؛ چون هزینۀ پلنهای آن واقعاً مقرونبهصرفه به حساب میآیند.
با وجود اینکه نامگذاری این ابزار جای بحث دارد، نمیتوانیم از این حقیقت چشمپوشی کنیم که راجعبه یکی از بهترین پلتفرمهای هوش مصنوعی تخصصی در زمینۀ نوشتن انواع متنها و مقالات صحبت میکنیم!
Rytr مثل یک دستیار حرفهای است که کنارتان مینشیند و در نوشتن متنهای کوتاه مثل ایمیلها، کمکتان میکند؛ به این ترتیب، سرعت انجام امور بیشتر میشود و میتوانید وقت خود را صرف کارهای مهمتری بکنید.
طبق ادعای خود سایت، این ابزار بیشتر از ۴۰ کاربرد دارد که میتواند برای بیشتر از ۳۰ زبان زندۀ دنیا متنهای مختلف، با اهداف گوناگون بنویسد. فقط کافی است نیاز خود را با جزئیات هرچه بیشتر به Rytr بگویید تا این پلتفرم توانایی خود را در نوشتن متن با بیشتر از ۲۰ لحن و سبک، به رخ بکشد.
این پلتفرم هم در آمادهسازی متنهای کوتاه بهتر عمل میکند و شاید برای نوشتن متنهای طولانی مثل مقالات مفصل و بلاگپستها خیلی عملکرد مطلوبی نداشته باشد! اما خب، همچنان میتوانید برای نوشتن انواع متنها روی آن حساب باز کنید و خیالتان راحت باشد که با کمی ویرایش خروجی، مطلوبترین نتیجه را روی نمایشگر خود میبینید.
بیشتر از ۱۰۰۰ نقدوبررسی از این هوش مصنوعی در پلتفرمهای مختلف ثبت شده که در مجموع، ۴.۹ ستاره به آن دادهاند.
همان اول از مقرونبهصرفه بودن Rytr گفتیم! درست مثل Jasper.ai، هزار کلمۀ ابتدایی هزینهای روی دستتان نمیگذارد؛ بعد از آن، میتوانید با پرداخت تنها ۹ دلار در ماه، اشتراک این AI را بخرید؛ تازه اگر کمی ولخرجی کنید و ۲۹ دلار بپردازید، اشتراکتان مادامالعمر خواهد بود!
۷. Surfer AI
Surfer SEO یک نام آشنا برای فعالان حوزۀ سئو است! میدانیم که محتوا بخش اعظمی از فرایند بهینهسازی برای موتورهای جستوجو را تشکیل دهد؛ پس این مجموعه تصمیم گرفت ابزار مجهز به AI خود را عرضه کند که با عنوان Surfer AI شناخته میشود؛ ابزاری که یکی از بهترین گزینهها برای نوشتن مقالات سئوپسند به حساب میآید.
Surfer AI خوراک نوشتن انواع متنهای سئوپسند است؛ ضمن اینکه افسانهها میگویند نوشتههای این متن توسط ابزارهای تشخیص نوشتههای هوش مصنوعی قابل شناسایی نیستند که نمیتوانیم با قطعیت این موضوع را تأیید (یا رد) کنیم.
ولی بههرحال، Surfer SEO که گفتیم سازندۀ این ابزار است، ادعا میکند خروجیهای کار این هوش مصنوعی میتوانند رتبههای بالای نتایج جستوجو را تصاحب کنند!
اگر شما هم مثل اغلب سایتها برای بیشتر دیده شدن سراغ بازاریابی محتوایی رفتهاید، Surfer AI را یک ابزار کاربردی و بهدردبخور خواهید دید که رسیدن به صدر نتایج جستوجو را ممکن میکند و به این ترتیب، سیل ترافیک را به صفحات سایتتان میفرستد.
کلاً که این پلتفرم تمام آنچه برای نوشتن و آمادهسازی مقالات سئوپسند لازم دارید را در اختیارتان قرار میدهد. با امتیازدهی به نوشتهها که بعد از بررسی جوانب مختلف انجام میگیرد، میفهمید محتوا در چه وضعیتی است و آیا میتواند برای آن کلمۀ کلیدی بهخصوص جایگاه درخوری به دست بیاورد یا نه.
نکتۀ مهم اینکه سیستم امتیازدهی کاملاً قابل کاستومایز شدن است و میتوانید آن را بسته به شرایط خاص حوزهای که در آن فعالیت دارید، شخصیسازی کنید تا نتایج دقیقتری را روی صفحه ببینید.
امکان استفادۀ رایگان از این ابزار، حتی برای مدتزمان بسیار کوتاه هم وجود ندارد؛ اما تا ۷ روز بعد از خرید، اگر از خدمات و امکانات رضایت نداشته باشید، میتوانید پولتان را پس بگیرید. قیمت پلنها هم با در نظر گرفتن طیف وسیع امکانات و قابلیتها، انصافاً قابل قبول است. ارزانترین آنها هر ماه ۸۹ دلار هزینه دارد و گرانترینشان، ماهانه ۱۷۹ دلار قیمتگذاری شده است. ضمن اینکه در صورت تهیۀ اشتراک بهصورت سالیانه، شامل تخفیف هم خواهید شد.
۸. ContentShake AI
ContentShake AI محصول یکی دیگر از مراجع معتبر و تخصصی سئو است؛ یعنی Semrush. ابزاری که هوش مصنوعی را همراه با دادههای اختصاصی Semrush ارائه کرده و به این ترتیب، اجازه میدهد محتواهایی برای تصاحب جایگاههای برتر جستوجو آماده کنید.
با کمک این ابزار، حتی آنهایی که دانش عمیقی از مبحث سئو ندارند هم میتوانند برای جذب ترافیک مرتبط به حوزۀ فعالیتشان امید داشته باشند.
این پلتفرم، ترکیبی است از یک ابزار جستوجوی کلمات کلیدی، یک هوش مصنوعی مخصوص نوشتن متون و یک بهینهساز محتوا که در کنار هم، پلتفرمی کاملاً توانا با طرز استفادۀ آسان را میسازند.
با توجه به قیمت قابل قبول پلنهای ContentShake AI، میتوان آن را گزینهای ایدئال برای کسبوکارهای کوچک و تیمهای بازاریابی با بودجۀ اندک در نظر گرفت.
علاوهبر تولید مقاله، بلاگپست و انواع محتوای متنی، این هوش مصنوعی کاربردهای دیگری هم دارد؛ مثل ایدهپردازی برای محتواهایی که باید در بازههای زمانی معین ساخته و منتشر کنید.
همچنین، بررسی نیت سرچ مخاطبان از جستوجوی هر کلمۀ کلیدی، ساخت محتواهای جذاب و درگیرکننده برای شبکههای اجتماعی، بارگذاری مستقیم محتوا روی سایت وردپرسی و…، جزو دیگر امکانات و قابلیتهای ContentShake AI هستند.
بنابراین، با یک AI طرف هستیم که در تمام مراحل ساخت و انتشار محتوا شما را همراهی میکند؛ از تحقیق کلمات کلیدی و پیدا کردن موضوع گرفته تا نوشتن مقالات و انتشار آنها! بگذارید اینطور بگوییم که محصول Semrush راهکاری جامع برای تمام نیازهای بازاریابی محتوا محسوب میشود.
طی ۷ روز میتوانید از این ابزار بهصورت رایگان استفاده کنید و بعد از بررسی تمام قابلیتهای آن، اگر راضی بودید، برای تهیۀ پلنهای پرمیوم پول بپردازید.
بهجز ۳ مورد اول لیست ما، یعنی چتباتهای هوشمند معروف، هیچکدام از باقی پلتفرمها با زبان فارسی کار نمیکنند؛ اما نکتۀ قابل توجه دربارۀ ContentShake AI این است که فقط از زبان انگلیسی پشتیبانی میکند! ضمن اینکه خود Semrush اعتراف میکند شاید عملکرد هوش مصنوعی این پلتفرم برای مجموعههای بزرگ، خیلی مناسب نباشد!
۹. Clearscope
مثل دو مورد اخیر، یعنی Surfer AI و ContentShake AI، آخرین مورد لیست هم روی نوشتن و آمادهسازی متون سئوپسند تمرکز دارد؛ یعنی میتوانید از آن برای آمادهسازی محتواهای با کیفیت که توانایی رسیدن به جایگاههای برتر جستوجو را دارند، استفاده کنید.
مجموعه قابلیتها و امکانات Clearscope برای تجزیهوتحلیل انواع محتوای متنی، شناسایی قسمتهایی که نیاز به بهبود دارند و بهینهسازی آنها برای موتورهای جستوجو، کاربرد دارند.
همین حالا، کلی برند بزرگ مثل Deloitte، Conde Nast، Shopify و حتی YouTube از Clearscope کمک میگیرند و از آن برای آنالیز صفحات فرود، محتوای شبکههای اجتماعی، توضیحات محصولات و…، بهره میبرند.
اینجا هم با رابط گرافیکی کاربرپسندی طرف هستیم که استفادۀ بسیار راحت از Clearscope را ممکن میکند.
نکتۀ مهم اینکه ابزار مذکور خیلی برای نوشتن مقالات کاربرد ندارد؛ پس چرا آن را در این بخش معرفی میکنیم؟ بهخاطر قابلیتهایی که جهت بهتر کردن محتوا برای اهداف سئو دارد!
برای استفاده از امکانات این ابزار، نوشتههای خود را به آن میدهید و هوش مصنوعی Clearscope با بررسی جوانب مختلف مثل جایگذاری کلمات کلیدی، عناوین، تصاویر استفادهشده و…، امتیازی به آن میدهد؛ C- نشان میدهد که محتوا افتضاح است و A+ بینقص بودن آن را تضمین میکند.
کاربران در سایتهای نظرسنجی مختلف به این ابزار امتیاز ۴.۹ را دادهاند که مشخص میکند داریم راجعبه یکی از بهترین هوشهای مصنوعی تخصصی در حوزۀ نوشتن و تحلیل محتواهای متنی صحبت میکنیم. هوش مصنوعیای که شوربختانه مثل اغلب موارد لیست ما، از زبان فارسی پشتیبانی نمیکند.
در مقایسه با دیگر گزینهها، قیمت پلنهای Clearscope کمی بالا است! حداقل ۱۷۰ دلار در ماه باید بپردازید تا ۳ کاربر بتوانند بهصورت همزمان از امکانات آن بهره ببرند؛ ولی اگر تیم بزرگتری دارید، اکانتی که ۳۵۰ دلار قیمت دارد، تا ۱۰ کاربر را پوشش میدهد.
اینجا لیست هوشهای مصنوعی تولید مقالات به پایان میرسد و میرسیم به این سؤال که آیا میتوان صفر تا صد کار تولید بلاگپستها، نوشتن کپیهای سایت، توضیحات محصول و وظایف اینچنینی را به AI سپرد؟ راستش را بخواهید نه!
چرا نباید همۀ امور مرتبط با تولید محتوای متنی را بر عهدۀ هوش مصنوعی بگذاریم؟
اجازه دهید بگوییم که فعلاً انجام چنین کاری منطقی نیست! یکی دو سال قبل که تازه سروکلۀ ابزارهایی مثل ChatGPT پیدا شده بود، گوگل بهصراحت اعلام کرد که محتواهای متنی نوشتهشده با این دسته از AIها، نهتنها جایی در رتبهبندیها نخواهند داشت، بلکه وبسایتهایی که از آنها استفاده میکنند، با جریمههای این موتور جستوجو مواجه خواهند شد! جریمههایی که مسلماً دوست ندارید شامل حال سایتتان شود.
البته احتمال دارد با جلوتر رفتن زمان، این سختگیریها هم کمتر شود؛ یعنی به احتمال زیاد، با پیشرفت انواع هوشهای مصنوعی، چنین محتواهایی بیشتر مورد پذیرش قرار بگیرند.
پس فعلاً قرار نیست ما نویسندگان محتوا از کار بیکار شویم! همانطور که طراحان گرافیک هم با چنین مشکلی مواجه نشدند. اتفاقاً، میتوان از انواع این پلتفرمها برای راحتتر کردن فرایند تولید محتوای متنی استفاده کرد.
همانطور که گفتیم، چتباتهایی مثل جمینی و چتجیپیتی برای جمعآوری اطلاعات خیلی کارآمد هستند؛ هرچند که لازم است اطلاعات ارائهشده توسط آنها را صحتسنجی کنید تا مبادا دادههای غلط در اختیار مخاطبان قرار دهید.
علاوهبر این موضوع، دیدیم که برخی از ابزارها برای آنالیز و سنجش کیفیت محتواها کاربرد دارند و میتوان از آنها برای اثربخشی بیشتر بازاریابی محتوایی بهره برد.
خلاصه که بهتر است صفر تا صد کار تولید محتوای متنی را به پلتفرمهای هوش مصنوعی مخصوص این کار نسپرید! در عوض، خلاق باشید و از آنها برای خودکارسازی بخشهای مختلف کار و گرفتن نتایج بهتر استفاده کنید.
هوش مصنوعی: دستیار قابل اعتماد بازاریابهای محتوایی و تولیدکنندگان محتوای متنی
اصلاً فرقی نمیکند که قرار است چه نوع محتوای متنیای بنویسید! چه بخواهید بلاگپستهای موشکافانه و طولانی آماده کنید و چه هدفتان نوشتن متن تبلیغاتی کوتاهی باشد، میتوانید روی کمکهای پلتفرمهای برخوردار از AI حساب باز کنید.
در این مقاله، ۹ پلتفرم را معرفی کردیم که بهجز ۳ مورد اول، باقی آنها برای نوشتههای فارسی کاربردی ندارند.
ضمناً، تأکید کردیم که نباید تمام کار را به آنها واگذار کنید! یعنی اینطور نباشد که موضوع بدهید و خروجی را بدون هیچ تغییری در کانالهای دیجیتال مختلف استفاده کنید؛ بهجای این کار، دنبال راههایی باشید که با استفاده از این پلتفرمها، کار تولید محتوای متنی را سریعتر و مؤثرتر پیش ببرید.
امیدواریم بعد از خواندن این مقاله، اطلاعات بهدردبخوری کسب کرده باشید که واقعاً کارتان را راه بیندازند. حالا از شما میخواهیم اگر تجربۀ کار با هرکدام از این ابزارها را داشتهاید، یا اگر احیاناً ابزار دیگری میشناسید که برای این منظور کاربردی است، زیر همین بلاگپست برایمان کامنت بگذارید.